skip to Main Content

contacteer ons

Contact met Surf Sapiens

Mocht u na het lezen van onze blogs graag meer informatie over het onderwerp willen, of mist u juist onderwerpen waarvan u hoopt dat er een blog aan wordt gewijd binnenkort, neemt u dan contact met ons op! Ook voor al u andere vragen bent u uiteraard meer dan welkom om contact met ons op te nemen. Op alle vragen, behalve de vraag wat onze pincode is, zullen wij met veel aandacht en liefde antwoorden!

U kunt het beste contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@surfsapiens.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om tekst en uitleg te geven en uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Bedankt voor de steun en het enthousiasme

Toen we dit platform begonnen vonden wij dat er iets miste op het grote internet, en wilden wij een platform zijn waarop mensen alle informatie gebundeld konden vinden om zo geïnformeerde keuzes te maken. Maar wat hebben jullie dit mooi bevestigd. We zijn overladen met enthousiaste berichten van lezers die net als wij soms door de bomen het bos niet meer zagen en zo blij zijn dat wij dit nu mogelijk maken. Dus voor al jullie en nog vele anderen: Bedankt!

pijl naar rechts

Meer info? Neem contact op!Back To Top