skip to Main Content
Wat Zijn De Beste Cadeaus Voor Tapasliefhebbers?

Wat zijn de beste cadeaus voor tapasliefhebbers?

Kerstpakketten met tapas zijn zeer populair!

Er zijn in uw bedrijf ongetwijfeld liefhebbers van de Spaanse keuken, zoals surf en turf, ofwel tapas. Dan kunt u hen natuurlijk een keer trakteren op een bedrijfsetentje in een Spaans restaurant of een eetcafé waar lekkere en gezellige tapas worden geserveerd. Maar is nog een uitgelezen manier om uw personeel cadeaus voor tapasliefhebber te geven. U leest er hieronder meer over.

De beste cadeaus voor tapasliefhebber

Croquetas de Jamón, gambas al ajillo, calamares a la romana, queso Manchego, empanadas, pimientos rellenos, patatas bravas en pan con alioli. Het zijn allemaal namen van Spaanse kleine gerechten die de echte tapasliefhebbers als muziek in de oren zullen klinken. Sterker nog: het water zal ze in de mond lopen als ze dit lezen. In plaats van naar een restaurant gaan, kunt u deze tapas liefhebbers ook heerlijke tapas cadeau doen in een kerstpakket aan het einde van het jaar om hen te bedanken voor weer een jaar tomeloze inzet voor uw bedrijf. Want wat is er lekkerdere dan hartje winter genieten van de smaken van de Spaanse zon, zee en stranden? Kerstpakketten met tapas wordt samengesteld met de beste producten en smaken uit de Spaanse keuken. Kerstpakketten met tapas behoren al vele jaren tot de populairste kerstpakketten die gevuld zijn met smakelijke etenswaren.

Iedereen is dol op tapas

De Spaanse keuken heeft jarenlang zijn best gedaan om goed in de smaak te vallen bij de conservatie smaak van de Nederlander. Maar inmiddels heeft ie stevig voet in de Nederlandse bodem gezet en is iedereen dol op tapas. Daarom vallen kerstpakketten met tapas altijd bij iedereen goed in de smaak. Iedereen geniet van heerlijke Spaanse worst, pincho’s en olijven. Beter kan natuurlijk niet tijdens de koude wintermaanden. Wat een heerlijk idee dat de Spaanse zon zomaar in de huiskamer verschijnt vanuit een kerstpakket vol met tapas cadeaus.

Welke kerstpakketten zijn in uw bedrijf populair? Inspireer onze bloglezers met uw favoriete kerstpakketten of geef uw voorkeur door via ons contactformulier.

Back To Top