skip to Main Content
Wandbekleding

Wandbekleding

De mooiste unieke wandbekleding voor thuis

Tips voor een mooie wandbekleding

Wilt u uw woning op een unieke manier decoreren? Kies er dan niet voor om uw muren te schilderen of te behangen, maar kies voor unieke wandbekleding! In dit blog geven we enkele tips voor de mooiste wandbekleding die u zeker niet in elke woning tegen zult komen (maar die toch verrassend eenvoudig te bevestigen is).

Mozaïek in elke stijl

Wanneer we het hebben over mozaïek, denkt u waarschijnlijk direct aan de kleine felgekleurde steentjes die al sinds de tijd van de Romeinen in gebouwen gebruikt werden. Hoewel dit zeker een unieke manier van wandbekleding is, is het niet precies wat we bedoelen. Wanneer wij het hebben over mozaïek, bedoelen we de stijlvolle, moderne mozaïek van natuursteen. Die bestaat, net als het ‘traditionele’ mozaïek, uit talloze steentjes, maar hebben geen felle kleur en zijn van natuurlijke stenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, bruin, grijs, beige, zwart en nog veel meer. Voor elke inrichting is er wel een stijlvolle mozaïek wandbekleding te vinden. De steentjes zijn op matten bevestigt, wat de bevestiging heel eenvoudig maakt.

Natuurlijk houten wandbekleding

Ook een unieke manier van wandbekleding voor thuis: de houten wandbekleding. Dit type wandbekleding geeft uw woning op een nog effectievere manier een natuurlijke uitstraling. Wij raden aan om te kiezen voor houten panels. Die kunt u zowel verticaal als horizontaal bevestigen. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat de muur er hoger of juist breder uitziet. Ook heeft u de keuze uit veel verschillende tinten en kleuren van houten wandbekleding. Waar een donkere houtsoort goed past bij een moderne inrichting, past een lichte houtsoort juist heel goed bij een Scandinavische inrichting.

Heeft u ook een interessante, unieke wandbekleding in uw woning? Voor welk materiaal heeft u gekozen? Deel het met ons via het contactformulier.

Back To Top